Standard.al

Gjeni 4 dallimet në secilën nga fotot

0

Në këto ditë të nxehta vere është më se e zakonshme dëshira jonë për t’u argëtuar dhe përsëe jo përmes lojërave të këndshme…

Më poshtë kemi vendosur tre fotografi të cilat kanë 2 pamje të ‘njëjta’ ama me disa dallime të vogla midis tyre.

Tentoni t’i gjeni ato:

Gjeni 4 dallimet në këto gurë dominoje

Image

E njëjta shtëpi por me disa dallime…Image

Gjeni 4 tulipanët që nuk janë njësoj në këto foto:Image

Rezultati

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.