Standard.al

Bujar Kapexhiu godet me një karikaturë interesante!!! A është ky parlamenti i kllounëve?

0

Karikatura politike po zë vend çdo ditë e më shumë në punimet e vaçanta të artistit shumë dimensional Bujar Kapexhiu.

Në punimin e fundit ai ka trajtuar një temë shumë të nxehtë të debateve publike dhe politike atë të parlamentit shqiptar.

Një sallë e mbushur me rilindas dhe me një numër deputetësh që janë blerë e ishitur për të qenë aty nga listat e opzitës

Shijojeni punimin brilante:

Parlamenti i kllounave

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.