Standard.al

Ndërsa Tola jep mesazh për mediat pas shpinës i ndodh live aksidenti…

0

Teksa drejtuesi i policisë rrugore Mitat Tola ishte duke dhënë një mesazh për mediat, dhe po apelonte për të qenë më të kujdesshëm gjatë lëvizjes në rrugë, një aksident ka ndodhur pas krahëve të tij.

Pavarësisht trafikut në Qafë-Kashar dhe pranisë së madhe të Policisë, kjo nuk e ka shmangur këtë aksident, që fatmirësisht nuk ka pasur të lënduar, por vetëm dëme materiale.

Aksidenti ndodhi për shkak se dy mjetet nuk respektuan distancën që duhej mes tyre.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.