Standard.al

Bileta e urbanit në Durrës shkon 40 lekë, avokati pyet: Kur u mblodh Këshilli Bashkiak?!

0

Denoncim nga avokati Altin Goxhaj

Kur u mblodh Këshilli Bashkiak i Durrësit QË RRITI NË KORRIK ÇMIMIN E BILETAVE TË URBANËVE NGA 30 L NË 40 L? Disa pietje nga autobuzi i Plazhit Durrës: Kur u mblodh Këshilli Bashkiak Durrës dhe vendosi që të rritet çmimi i biletave të urbanëve Durrës? Pse është mbajt sekret nga këshilltarët e PD? Kush ua mbylli gojën, Gjushi apo kompania? Nëse nuk është marrë vendimi pse se keni çuar si kallzim penal në Prokuri këtë vjedhje me mashtrim dhe falsifikim biletash? Ns nuk dinit gjë, kur do e çoni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.