Standard.al

LIVE/ Gjykata Speciale e ka thirrur për ta marrë në pyetje, Haradinaj: Dua të paraqitem si qytetar

0

Konferencë për media pas mbledhjes së rregullt të Qeverisë së Kosovës (drejtpërdrejt)

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit të Kosovës.

Dorëheqja është dhënë në përfundim të mbledhjes së Qeverisë ku ka bërë të ditur se ka dhënë dorëheqje të parevokueshme.

 

Haradinaj është shprehur se nuk mund të paraqitet si “kryeministër i Kosoës në Gjykatën e Hagës”

Haradinaj tha se do të do paraqitet pranë kësaj gjyjatë javën e ardhshme ku do të merret në pyetje dhe ku do të mbroj pastërtinë e tij.

‘Nuk shkoj në Gjykatë në detyrë, nuk ia bëj Kosovës këtë”, tha ndër të tjera Haradinaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.