Standard.al

Kryemadhi: Vendimi i Gjykatës së Durrësit tregon ku po e çon Rilindja, Reformën në Drejtësi

0

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, në një takim me strukturat e LSI-së në Lushnjë, duke komenntuar vendimin e dyshimtë të që dha sot Gjykata e Durrësit në favor të kandidates Valbona Sako, tha se: ‘Vendimi Gjyk. Durrësit tregon ku po na çon Rilindja e reformës në drejtësi, Sot ra siguria juridike e një vendimi gjykate. Absurdi i sotëm duhet të futet në librat e jurisprudencës.Parlamenti dje u kthye në një teatër kukullash. Dje dy vendime qesharake në të njëjtën seancë U miratuan dy mega aferat korruptive të Balldren- Milot, Orikum- Dukat

Më pas u  ndryshua ligji për ofertat e pakërkuara

Deputetët më pas votuan ndryshimet ne ligjin e koncensioneve

Ndryshimet për  koncensionet, LSI i dërgoi para 3 vitesh

Rrugët me koncension korruptive, pa asnjë vlerë ekonomike, 323 mln euro pa asnjë ndikim në infrastrukturë dhe ekonomi

Dy koncensionet ndikim pozitiv vetëm tek llogaritë ofshore të oligarkëve dhe Ramës

Paratë e koncensioneve do kthehen në arkën e shtetit

Askush mos  mendojë që mund të gëzojë taksat, e shqiptareve, Ndryshimet në ligjin e koncensioneve kllounata më e madhe, pas 30 qershorit. Pasi shteruan burimet financiare, bënë ndryshimet

Me paratë e koncensioneve ndërtohej i gjithë rrjeti vaditës

Mund të subvencionoheshin fermerët dhe blegtorët për 15 vite

Shfaqjen e sulmit ndaj bizneseve e kami parë çdo vit

E gjithë kjo maskaradë nuk ka dhënë asnjë rezultat në buxhet

Nuk kemi ende asnjë ekspeditë tek oligarkët e oborrit.

Padrejtësia e dy standartet, model qeverisjes së rilindjes’’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.