Standard.al

Denoncim/ Punëtorëve u bëhet presion për mos t’u ngritur në protestë për rrogat…

0

“Uzina e Besnikut të kreut të meduzës, don Djall Agaçios, nuk u paguan rrogat punëtorëve!” Ky është denoncimi që ka bërë sot, ish-kryeministri Sali Berisha, në mbështetje të punonjësve të uzinës së Ballshit, që ende nuk janë paguar nga ‘investitorët”, klientë të kryeministrit Edi Rama dhe Sekretarit të Përgjithshëm, Ëngjëll Agaçi.

Denoncimi i bërë publikisht ka ardhur pas thirrjes për ndihmë të një punonjësi të kësaj uzine, që ka guxuar të thyejë presionin për të mos treguar.

Përshëndetje Doktor.

Dua të ngre një shqetësim.

Në uzinën e Ballshit, punëtorëve u bëhet presion për mos t’u ngritur në protestë për rrogat.

Nuk u japin rrogat punëtorëve dhe i detyrojnë, i pezullojnë nga puna, në çdo repart.

Këta punëtorë, me atë rrogë ushqehen, mbajnë familjet gjallë. Po bëjnë 20 ditë pa rroga.

Ju lutem e ngrini si shqetësim. Faleminderit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.