Standard.al

Reagimi i Bankës së Shqipërisë për shkarkimin! Malaj: U cënua kredibiliteti dhe pavarësia e BSH-së

0

Arben Malaj shprehet se reagimi i BSH-së lidhur me nisme e maxhorances per shkarkimin e tij nga Bordi Mbikeqyres se Bankes se Shqiperise cënon kredibilitetin dhe pavarësinë e këtij institucioni.

Reagimi ne emer te Bankes Shqiperise sot pas kerkese se deputeteve dhe jashte hapave ligjore dhe institucionale qe ne kete rast eshte vetem Keshilli Mbikeqyres, perben cenim te kredibilitetiti dhe Pavaresise se Bankes se Shqiperise. Kredibiliteti publik dhe pavaresia reale e Bankes se Shqiperise duhet te jene re shenjta dhe duhen ruajtur me pergjegjshmeri maksimale nga cdo pozicionim publik jashte kornizave institucionale”, shprehet Malaj.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.