Standard.al

Ishulli ku avionët ‘prekin’ kokat e turistëve

0

Pushimet në Skiathos, në ishullin grek mund të jenë një aventurë e vërtetë dhe e veçantë.

Ju mund të ndjeni më pranë se kurrë momentin kur avionët janë gati të ulen, e madje t’i ndjeni sipër kokës.

Video që po shihni është bërë pranë aeroportit grek në ishullin e Skiathos, ku avionët ulen shumë pranë me njerëzit që bëjnë plazh.

Në të shkuarën disa njerëz janë plagosur si pasojë e forcës së ajrit të shkaktuar nga lëvizja e avionëve. Në vitin 2017 një grua vdiq.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.