Standard.al

SOROS “zbuloi” planin/ E mori nga Putin modelin e Ramaformës në Drejtësi

0

Nga Lëvizja AntiSoros

Sorosi zbuloi që në Nëntor 2005 Planin e 2015-2019 për Reformën Sorosiane në Drejtësi: Modeli i Putinit është një mësim q duhet mbajtur mend shum mirë për Shqipërinë!

SOROS E PRANOI NË 100 SEKONDA SE NGA E MËSOI MODELIN E RAMAFORMËS NË DREJTËSI QË SOLLI NË SHQIPËRI: NGA PUTIN!

Intervistë ekskluzive e George Soros në Nëntor 2005 me gazetarin e Soros Sokol Balla:
“Me paratë e mia kam ngritur Fondacionet e Shoqërisë së Hapur si në Shqipëri dhe këto fondacione kanë deri diku edhe influencë politike. Ky është edhe rasti i Shqipërisë!”
“Putin tha se do vendoste atë që ai e quajti Diktaturë të Ligjit por kjo donte të thoshte se të gjithë ata që ishin pasuruar pas rënies së komunizmit ishin pasuruar duke e shkelur ligjin në një rast apo një tjetër por do të ishte Putin që do të vendoste se kë do të persekutonte. Sidoqoftë, duke përdorur ligjin në mënyrë diskriminuese për qëllime politike, mund të jetë shumë e rrezikshme për një shoqëri të hapur dhe për vetë ligjin. KY ËSHTË NJË MËSIM SHUMË I MIRË PËR T’U MBAJTUR MEND MIRË SIDOMOS NË SHQIPËRI!” , shkruan levizja Antisoros per Shqipërinë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.