Standard.al

Shpërthim i fuqishëm, ka të vdekur…

0

Shpërthimi i i një bombe të vendosur në anë të rrugës, u ka marrë jetën të paktën 11 personave. Pjesë e viktimavë janë edhe gra dhe fëmijë.

Shpërthimi i fuqishëm ndodhi në provincën Kandahar në Afganistan. Nga shpërthimi u plagosën 35 persona të tjerë ku u dërguan në spital dhe disa nga të plagosur kanë marrë dëmitimë të shumta.

Përgjegjësia nuk për sulmin me bombë nuk është marrë nga asnjë grup aktiv në Afganistan.

Yousof Younosi, anëtar i këshillit të provincës, tha se viktimat kanë qenë anëtarë të së njëjtës familje që po shkonin drejt një vendi të shenjtë.

Younosi fajësoi militantët talibanë, që shpesh përdorin bombat e vëna në anë të rrugës për të sulmuar forcat afgane të sigurisë dhe të tjerë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.