Standard.al

Goxhaj: Sorosi zbuloi marëveshjen në 2005 për Kolonën e Pestë të Soros në PD!

0

Nga avokati Altin Goxhaj

Sorosi zbuloi Marëveshjen me Berishën në 2005 për të ardhmen për Lul Sorosin dhe Kolonën e Pestë të Soros në PD! Soros në 2005: Pas drekës me Berishën, kemi rënë dakort për të “parë bashkë nga e ardhmja” tani që njerëzit e mi i janë bashkëngjitur PD!” Intervistë ekskluzive e George Soros në Nëntor 2005 me gazetarin e Soros Sokol Balla: Sokol Balla: Ju e takuat këtë radhë edhe Z. Berisha. A mund të thuhet që tashmë ju keni miqësi me Z. Berisha? George Soros: Jo, por ne hëngrëm drekë bashkë, dhe ramë dakort për të mos ju kthyer të shkuarës. Mendoj se pamë të dy drejt të ardhmes. Unë jam shumë i lumtur që njerëz që janë mbështetur në edukimin e tyre profesional nga Fondacioni Soros një pjesë i janë bashkëngjitur tashmë Z. Berisha dhe të tjerë punojnë me Edi Ramën!!!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.