Standard.al

Temperatura në rënie, shi dhe… / Ja si nis java…

0

RESHJET 

(e hënë, dt.15) priten reshje të dobëta ose lokalisht të dobëta në pjesën më të madhe të qarqeve (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

 

 

(e hënë, dt.15) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:
në bregdet: 18 / 28 °C
në vendet e ulëta: 17 / 28 °C
në vendet malore: 13 / 21 °C

ERA 

(e hënë, dt.15) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare dhe në disa qarqe (kryesisht bregdetare dhe jugore) pritet të fryjë deri e fortë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.