Standard.al

“Socialistët shkodranë i dhanë shuplakë Ramës”, Basha: Ndryshimi duhet të vijë me vepra dhe garanci

0

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha nga Shkodra deklaroi se falënderon të gjiithë qytetarët shkodranë për refuzimin masiv që ata i kanë bërë regjimit të Edi Ramës.

Basha theksoi se edhe socialistët shkodranë i dhanë shuplakë Ramës, duke i dhënë atij mesazhin e qartë se ata nuk bëhen pjesë e kupolës kriminale të Rilindjes.

Së pari dua të falënderoj të gjithë shkodranët që refuzuan masivisht Edi Ramën. Dua të falënderoj edhe socialisëtt3e shkod4ranë që braktisëen kriminale të PS. Ata i çuan mesazhin kuptimplotë kupolës kriminale që ka kapur partinë e tyre.

Së dyti jam këtu për tu thënë shkodranëve se për mua dhe PD, refuzimi i Ramës dhe regjimit tmë 30 qershor është motiv im dhe përgjegjësi për ta ktrhyer kkëtë votë masive për largimin e regjimit antikombëtar, për ta klgthyer në shpresë dhe nprojekt ndryshimi që duhet të vijojë me vepra dhe garanci”, deklaroi Basha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.