Standard.al

Për një selfie turisti ‘zhduket’ mes dallgëve…

0

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Indonezi ku një turist duket se është afruar më tepër nga sa duhet në një vend të rrezikshëm me vorbulla të fuqishme uji dhe dallgë vetëm për të shkrepur një selfie.

E dashura e kishte paralajmëruar dhe duket se…ka përfunduar keq!

Ndiqni videon:

Marrë nga: dailymail.co.uk

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.