Standard.al

Në Drimadhë, aty ku turizmi elitar bëhet edhe me lopë në oborret e hotelit

0

 

Bregu i Jugut te vendit eshte nje perle natyrore, ku pretendohet te terheqe vemendjen e turisteve te huaj, por dhe atij vendas, duke u shnderruar ne nje turizem elitar.

Ky pretendim ka vende ku shkelet dhe fshatarizon naturën. Ja si pamjet e fotos që po ju servirim më poshtë ku lopa gjesdiz lirshem bashke me turistet elitarë ne kopshtet e hotelit ne Drymade. Ky i fundit ka krijuar kushte optimale për një turizëm elitar, por nuk është e thënë….

Është ironi kjo pamje ku ende kujdesi njerezor, kurimi per nje natyre adaptuese per t’ja shtuar bukurine mbetet ne nivele amatoreske. Luksi per keto vende behet paradoks me pretendimet. Tutizmi yne elitar mbetet vec nje propagande perballe realitetit ku resortet shkelin ndonjehere si ky rast ne keto foto. Të vjen lopa për vizitë, i thonë kësaj….

Dhe ne fund lind nje pyetje: Ky  Kryeministri dhe ministri  i turizmit qe flasin per turizem elitar, a ja kane idene realitetit ne vend?!!!!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.