Standard.al

Godet Kapexhiu, shqelm në prapanicë Gjinushit….

0

Zgjedhja në krye të Akademisë së Shkencave e Skender Gjinushit një ish ministër në kohën e diktaturës edhe pas nje kontestimi të gjërë ka sjellë edhe reagimet e para.

Ishte, Presidenti i Republikës i cili nuk dekretoi emrimin e tij në krye të kademisë së shkencave.

Pas vendimit të kreut të shetit kishte shumë intelektualë dhe stafe akademikësh që e përkrahën inisiativën e tij.

Por ky debat nuk i ka shpëtuar as mjeshtrit Bujar Kapexhiu i cili ka skicuar karikaturën e radhës, ku shfaqet Skender Gjinushi tek fluturon me një shkelm në prapanicë nga dera e akademisë.

Shikojeni.. xhentilesën akademike

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.