Standard.al

Arben Ristani: Rruga tjetër për të larguar Edi Ramën ( që s’ja thosha dot shitëses së bukës)

1

Nga Arben Ristani

Do beni ndonje gje per ne, mor bir, se na mbyti Edi Rama?: Me tha shitesja e bukes sot. Dicka mermerita neper buze dhe u largova.

Rruges mendova: ti thosha se do e mundim Edi Ramen ne zgjedhje. Ne kemi vendosur te mos futemi me Edi Ramen kryeminister, ne zgjedhje.

Ti thosha qe do e largojme me protesta. Ne kemi bere mbi 10 te tilla dhe s’e kemi larguar dot.

Ti thosha se do e largojme me dhune. Ne s’jemi per dhune, por edhe partneret tane amerikane e europiane s’na lejojne.


Mund ti kisha thene: hajde lutemi se bashku qe ai te largohet vete, por nuk do ishte serioze.


Ne fakt ka nje rruge tjeter, por ate s’ja thosha dot shiteses se bukes sepse nuk do me kuptonte.

1 Comment
  1. Roland Lushi says

    T’ja kishe thene, o Arben ate rrugen, tjeter se pa e bere ate nuk hiqet ky, jo. T’ ja kishe thene qe duhet hequr Basha e pastaj gjithcka do te jete ndoshta me e lehte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.