Standard.al

“Video të cilën Thaçi nuk do dëshironte ta shihte kurrë: Ja çfarë kishte bërë Berisha për UÇK-në”

0

Muaj më parë është folur shumë rreth raporteve të ish-kryeministrit dhe ish-presidentit të Shqipërisë, Sali Berisha, me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, konkretisht të komandantit Adem Jashari, dhe akuzat e Presidentin Hashim Thaçi, se gjatë luftës pushteti i Berishës e kishte arrestuar pjesëtarë të UÇK-së.

Mirëpo, kohëve të fundit, në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video e rrallë, ku shihet ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha, duke u bërë thirrje qytetarëve të Shqipërisë dhe të Kosovës për të luftuar ndaj regjimit të kasapit të Ballkanit, Sllobodan Millosheviç, shkruan “Bota Sot”

Por lidhur me këtë artikull të medias kosovare reagon edhe vetë ish kryeministri Sali Berisha.

“Miq, gazeta e mirënjohur “Bota Sot” e Kosovës zhvesh cullak Zografin Bis, Miladinin shqipfolës dhe Baton Stanishiqin lidhur me shpifjet, trillimet e tyre me porosi të padronëve të tyre në Beograd për qendrimet e mia ndaj UÇK dhe luftës së saj heroike për çlirimin e Kosovës!”, shkruan ish kryeministri Sali Berisha, ndërsa publikon edhe shkrimin e gazetës në fjalë.

Kjo është videoja të cilën Hashim Thaçi nuk do të dëshironte ta shihte kurrë: Ja çfarë kishte bërë Sali Berisha për UÇK-në

“Muaj më parë është folur shumë rreth raporteve të ish-kryeministrit dhe ish-presidentit të Shqipërisë, Sali Berisha, me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, konkretisht të komandantit Adem Jashari, dhe akuzae Presidentin Hashim Thaçi, se gjatë luftës pushteti i Berishës e kishte arrestuar pjesëtarë të UÇK-së.

Mirëpo, kohëve të fundit, në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video e rrallë, ku shihet ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha, duke u bërë thirrje qytetarëve të Shqipërisë dhe të Kosovës për të luftuar ndaj regjimit të kasapit të Ballkanit, Sllobodan Millosheviç.

Kjo video është realizuar në kryeqendrën e Shqipërisë, ndërsa edhe përmes kësaj videoje shihet se në këtë tubim ishin mijëra persona”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.