Standard.al

Nëse nuk keni gjumë gjatë natës, kjo mund të ndodhë sepse…

0

Nëse keni vështirësi të bini në gjumë, kjo mund të ndodhë sepse keni nivel të ulët të magnezit në trupin tuaj. Magnezi, i cili gjendet në spinaq, arra, avokado, fara dhe produkte të tjera, relakson nervat dhe muskujt, madje nxit gjumin e qetë.

Përveç kësaj, magnezi ndihmon në parandalimin e dhimbjeve të këmbëve të cilat shpesh çojnë në zgjim gjatë natës. Chickpeas, përbërësi kryesor i humusit, është i pasur me aminoacide dhe triptofan, të cilat janë shumë të rëndësishme për modulimin e gjumit.

Kivi gjithashtu përmban një element i cili ju ndihmon t’ju zërë gjumi më lehtë. Ai rrit kohëzgjatjen e gjumit dhe cilësinë e tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.