Standard.al

Momente dramatike gjatë natës/ Jahti pëson defekt. Ja çfarë ndodhi…

0

Rojet bregdetare shqiptare në Vlorë kanë bërë të mundur shpëtimin e 8 personave me shtetësi serbe të cilët po udhëtonin me jaht gjatë natës së djeshme.

Jahti me të cilin ata udhëtonin ka pësuar një defekt në motor. Ata kanë kërkuar ndihmë duke lëshuar sinjalin SOS.

Forcat e shpëtimit janë afruar pranë jahtit me flamur italian i cili ndodhej 22 milje detare në veri-perëndim të ishullit të Sazanit, pranë Lagunës së Karavastasë duke bërë të mundur shpëtimin e tyre.

Për këtë operacion shpëtimi u angazhua angazhuar anija e gatshme Sazan P- 116 “Bora” e ndërsa është komunikuar edhe me kapiterinë e porteve dhe policinë kufitare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.