Standard.al

Mendon ‘të hedhë’ çorapet e pista në facebook, i ndodh e papritura

0

Hannah Kane shkaktoi një tronditje në Facebook dhe madje u mbyt nga një mori mesazhesh nga blerës potencialë. Ajo vendosi të bënte diçka të veçantë dhe përse jo edhe argëtuese. Të shiste çorapet e pista online dhe… ja arriti qëllimit.

Këtë sfidë e mendoi teksa kthehej një ditë nga puna për në shtëpi. Një palë çorape të zeza madje edhe të pista të cilat ajo i kishte veshur një ditë të tërë në punë dhe madje pas punës kishte dalë edhe për vrap me po ato çorape

Postimin e bëri të plotë duke vendosur edhe akantin e llogarisë së saj ku do të bëhej pagesa.

 

 

E mahnitshme sa shumë reagime pati ky postim dhe ja arriti qëllimit blerësi doli dhe e reja bëri paketimin e çorapeve gati për t’i dërguar në destinacion.

Blerësi patjetër ishte i gjinisë mashkullore dhe kur Hanne e pyeti se përse i donte këto çorape ai u përgjigj: ‘Një vajzë e re me këmbë të bukura përse unë nuk duhet t’i nuhas ato’?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.