Standard.al

FOTO/ “Nuk tha një fjalë për Ardit Gjoklajn”, Kraja: E njëjta “propagandë” me fëmijët për të mbuluar të njëjtën “luftë” ndaj zhulsave…

0

Këshilltari demokrat, Akil Kraja ka postuar në rrjetin e tij social Facebook foto, duke bere krahasime te politikanëve per propaganden qe bejne duke perdorur femijet. “Dy kohe te ndryshme por e njejta “propagande” me femijet per te mbuluar te njejten “lufte” ndaj zhulsave, pakicave, minoriteteve e te ardhurve”, shkruan Kraja.

Statusi

 

Dy kohe te ndryshme por e njejta “propagande” me femijet per te mbuluar te njejten “lufte” ndaj zhulsave, pakicave, minoriteteve e te ardhurve… Per ato qe mendojne qe ky krahasim eshte i tepruar, u rikujtoj se jane fjalet e tij qe ndajne banoret e Tiranes mes zhulsave e “bardhoshave”; jane fjalet e tij qe ndajne banoret mes te ardhurve dhe “autoktoneve”; eshte ai qe nuk tha nje fjale te vetme per Ardit Gjoklajn por nuk le foto e rast pa bere “pedo-politike”…

Fotografia e Akil Kraja

Fotografia e Akil Kraja

Fotografia e Akil Kraja

Fotografia e Akil Kraja

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.