Standard.al

Meta vesh bluzen e SelticFC: Kjo i dedikohet tifozëve të këtij ekipi….

0

Pas takimit që zhvilloi me mbështetësit e ekipit CelticFC në Sarajevë, Presidenti i Republikes Ilir Meta ka postuar në faqen e tij në facebook foto me bluzën e  këtij ekipi të njohur.

Kjo i dedikohet tifozëve të këtij ekipi në mbarë e botën shkruan kreu i shetit.

Bluza që Meta ka postuar në foto eshte dhuratë e Rudi Vatës dhe është hedhur në shenjë mirënjohje per “like & share” që tifozat e celtic i kanë bërë postimit të presidentit gjatë takimit në Sarajevë

Ja postimi i tij i plotë:

Mirëmëngjes! Kjo foto sot i dedikohet të gjithë tifozëve të jashtëzakonshëm të @CelticFC? anë e mbanë botës. Kjo bluzë është dhuratë nga miku im Rudi Vata. Pas takimit në Sarajevë besoj në: “Once you’re a Celt you’re alëays a Celt … Hail Hail

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.