Standard.al

“Kaubojsi ia fut Astrit Patozit, arrin të hapë kutitë e Lezhës”

0

Atë që nuk e bëri dot Bindja Demokratike për të gjithë Shqipërinë ia doli ta bëjë “kaubojsi” Eduart Ndocaj për zonën e tij në Lezhe. Sot KQZ ka vendosur të hap 11 kuti të këtij qyteti me argumentin se ai ndryshe nga parita e Patozit kishte sjellë fakte dhe prova për mospërputhjen e numrit të votuesve.

Sikur të qe e shkruar që farsa e 30 qershorit të qesharakëzohej deri në fund, tani pritet që transparenca e votimeve moniste të bëhet nga “Kaubojsi”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.