Standard.al

Berisha “kryqëzon” Ministren e Financave: Ndrikull falimenti mashtron pa u skuqur shqiptarët!

0

Ish-kryeministri, Sali Berisha ka denoncuar mashtrimin e paskrupullt të Ministres së Financave e cila gënjen shqiptarët duke u thënë që nuk ka rritje të çmimit të naftës, ndërkohë që në krahun ligji i miratuar nga qeveria Rama thotë se nga kjo rritje do të mblidhen 14 milion dollarë më shumë.

‘Ndrikull falimenti mashtron pa u skuqur shqiptaret!
Ajo deklaron se nuk rritet çmimi i naftes. Kurse ligji i miratuar thote se nga kjo rritje do mblidhen 14 milione dollare me shume. Naryrisht ndrikulla vet e ka falas!

Meqe minstrja kembenguli qe rritja e cmimit te naftes ishte nje sajese nga Basha; ky dokument tregon qe vertet kemi te bejme me nje grup gangsterresh te rrezikshem dhe mashtruesa ordinere! Sb’

 

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.