Standard.al

Kim Mehmeti: Dialogu Kosovë-Serbi pasuroi burrështetasit e paaftë, varfëroi shqiptarët

0

Studiuesi dhe analisti i njohur Kim Mehmeti, në një publikim në facebook, duke i kthyer dialogut Kosovë-Serbi shkruan se ky dialog prodhoi vetëm një efekt, që pasuroi disa burrështetas të saj dhe varfëroi shqiptarët.

“Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë prodhoi vetëm një efekt: i mbajti në pushtet dhe i pasuroi disa burrështetas të saj të paaftë e të pafytyrë dhe, i rraskapiti dhe i varfëroi shqiptarët!

Nuk ka krim më të madh politikë se sa, varfërinë dhe mjerimin e popullit, ta keqpërdorësh për të mbetur sa ma gjatë në pushtet!

Mirënjohja ndaj Perëndimit dhe SHBA-ve, për atë që bënë për shqiptarinë, nuk nënkupton mosrespektim ndaj vetvetes!

Nga djep ku mëkohej atdhetaria dhe patriotizmi shqiptarë, burrështetasit e saj, Kosovën e shndërruan në dëshpërim dhe ‘varrezë masive’ të ëndrrave dhe shpresave rinore!” (Kim Mehmeti)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.