Standard.al

Avni Delvina lëshon perlën e rradhës: “Reforma e Siut në Drejtësi”. Hajde tallje b hajde!

0

Edhe artisti Avni Delvina duket se nuk i qëndron larg situatës politike në vend.

Nëse të tjerët i bëjnë komentet e tyre përmes portaleve, daljeve në studiot televizive, Delvina zgjedh të ‘analizojë’ përmes grafikave të tij.

Së fundmi ai zgjedh të flasë edhe për reformën në drejtësi, të cilën presidenti Ilir Meta e quajti “Ramaforma”, duke vendosur në qendër të grafikës kryetarin e Komisionit të Ligjeve Ulsi Manja.

Përmes notave të forta të ironisë dhe talljes, Avni Delvina, shprehet:

“Grafikë nga cikli “Reforma e Siut në Drejtësi”. Hajde tallje B hajde ! Siu e merr drejtësinë dhe e hedh në kurriz si me qenë dru me pre”.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.