Standard.al

“Alarm “i kuq” i FMN-së për financat dhe ekonominë…!!!” Panariti: Simptomat po shfaqen

0

ish-Ministri i Jashtëm, Edmond Panariti pas njoftimit nga FMN për rrezikun ekonomik që prek vendin, ka reaguar në rrjetin social facebook me tone kritikuese: “Simptomat po shfaqen. Por duhen sy dhe veshe për ti pare, degjuar dhe parandaluar”, shkruan Panariti.

Statusi:

Alarm “i kuq” i FMN-se për financat dhe ekonomine…!! Dy janë fjalët kyç të vlerësimit: Rrezik dhe Rishikim…. Vini re! Saktësisht e njejta terminologji e perdorur si ne raport vlerësimin e vitit 1996. Vetëm se atehere piramidat financare i kishim mbi dhe, ndersa tani nen dhe! Por finalja rrezikon te jete e njejte.. Simptomat po shfaqen. Por duhen sy dhe veshe për ti pare, degjuar dhe parandaluar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.