Standard.al

Basha përfundon mbledhjen me kryebashkiakët e djathtë, Mziu i vendosur: Nuk ka shanc që të lëm zyrën

0

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka pasur ditën e sotme një takim me kryetarët e Bashkive të djathta, pjesë këta të Partisë Demokratike.

Sapo ka mbaruar ky takim dhe i pyetur nga gazetarët, Xhelal Mziu, kryetari i Bashkisë së Kamzës është shprehur se nuk ka shanc që të lë zyrën.

Xhelal Mziu: Asnjë llojnshanci nuk ka që të lëm zyrën. Nuk ka lidhje Lulzim Basha por ato ishin zgjedhjet farsë. Nuk është një vendimzyrtarë po ajo e një pjese të madhe të shqiptarëve.

Ndërkohë që sipasd prononcimeve në media është diskutuar gjithashtu dhe datat e re e protestës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.