Standard.al

Zgjedhjet moniste/ Edi Rama “në planet tjetër”: Ishte një fitore e vështirë…

0

Kryeministri Edi Rama, ka dalë në një konferencë për shtyp, pas përfundimit të votimeve. Edhe pse në këto votime ka patur një pjesëmarrje jashtëzakonisht të ulët, që dëshmon një rënie të madhe të Partisë Socialiste, Rama ka shpallur fitoren. Ai ka thënë se kjo është një fitore shumë e vështirë.

Ishte një fitore e vështirë, mbase më e vështira.
Faleminderit qeverisë së SHBA-së dhe përfaqësisë së saj në Tiranë. Faleminderit Bashkimit Europian dhe Delegacionit Europian në Shqipëri”, u shpreh Kryeministri ndër të tjera.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.