Standard.al

Topi bam – babloku tutje! Shpërthen Vasili: Bablok, taksirat e ke, do dukesh andej nga burgu!

0

Petrit Vasili, ish-kryetari  i Grupit parlamentar të LSI, ia ka kujtuar sërish sot kreut të qeverisë, burgun. Në një shënim në Fb, Vasili shkruan:

“Babloku u merua nëpër Shqipëri për të mundur veten. Tërë Europa e meroi duke e poshtëruar dhe e tallur e duke ia thënë copë që ka vdekur monizmi dhe s’ka bablok që e ngjall.

Po ky është: Topi bam – babloku tutje! Jepi bablok jepi! Ti mend ke më pak sesa ata që ta vunë emrin bablok

Të gjithë ata që të quajnë bablok, në burg kanë qënë, ndaj edhe ti, taksirat e ke, do dukesh andej…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.