Standard.al

Meta pret në Presidencë përfaqësuesin e KiE-së…

0

Pas kreut të PD-së, Lulzim Basha dhe nënkryetarin e LSI-së, Petrit Vasili, Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka pritur në Presidencë përfaqësuesin e Këshillit të Europës. Ky takim vjen pas vendimit të KiE, që anuloi misionin vëzhgues prej paqartësive në procesin zgjedhor të 30 qershorit. Bëhet fjalë për delegacionin e vëzhguesve që ishte programuar të monitoronte zgjedhjet e së dielës së 30 qershorit, ku nuk merr pjesë opozita dhe Kreu i Shtetit ka nxjerrë një dekret për anulimin e tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.