Standard.al

Manjani thirrje Ramës: Kryeministër! Tolero! Ti i pari…

0

Nga Ylli Manjani.

Kryeministër! Tolero! Ti i pari!

Më shumë se kushdo tjetër, të takon! Tërhiqu nga projekti pa krye i kësaj të diele!

Është krejt pa kuptim dhe me kosto të lartë për vendin.

Nuk është e thënë të pranosh Ilir Metën President, pavarësisht se vetë e zgjodhe.

Nuk ke pse pranon edhe kushtet e kundërshtarëve politikë, po nuk deshe.

Po ke detyre të tolerosh! Të bësh çdo gjë edhe jashtë mundësive për të krijuar një mjedis paqsor të paktën.

Çështjet e demokracisë i debatojmë e i zgjidhim vetëm në mjedis paqsor. Por paqen e ke detyrë ta garantosh. E paqen nuk e garanton ushtria e as policia shqiptare kundër shqiptarëve!!!

Jepu ti, jo Presidenti, shqiptarëve një datë të re zgjedhjesh. Jepe këtë datë si shprehje tolerance, si mundësi për bashkëpunim e jo përçarje.

Sillu si Kryeministër, jo si kryetar partie. Bëje këtë gjë që të meritosh vemendje e respekt, pavarësisht sa votohesh në të ardhmen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.