Standard.al

#EdheUnë!!! Artistët kundër zgjedhjeve të Ramës: Jo diktaturës!

0

Një nga baritonët me të shquar të Operas shqiptare Ylber Gjini i bashkohet nismës #edheune, e cila ka marrë mbeshtetjen vetëm prej pak ditësh, të dhjetëra intelektualëve, pedagogëve, sportisteve dhe artistëve të shquar përtej kufijve shqiptarë.

Edhe tenori Rudin Sata publikisht refuzon të jetë pjesë e një votimi monist që ndodh pas 30 vitesh pluralizëm.

Nisma #edheune është shtrirë kudo në rrjetet sociale ku mbeshtetjen e tyre kanë dhënë qindra të rinj, qytetarë dhe grupe interesi, të cilët refuzojnë kthimin e një sistemi monist me zgjedhjet farsë të 30 qershorit të organizuara nga një qeveri e kapur në krim pasi vodhi zgjedhjet me paratë e krimit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.