Standard.al

“Do përgjigjeni para ligjit”, Bashkia e Shkodrës e vendosur: Paralajmëron anëtarët e KZAZ-ve

0

Bashkia e Shkodrës ka ripërsëritur njoftimin për ish- KZAZ- të, të cilat në shkelje të Dekretit të Presidentit, vazhdojnë të konsiderohen të tilla nga KQZ.

“Shkresat zyrtare janë një mundësi per të paralajmëruar dhe ndihmuar të mos shkelin ligjin, të gjithë individët e paautorizuar që mund të tentojnë të hyjnë në asetet në pronësi e administrim të Bashkisë Shkodër.

Jemi të vendosur ti menaxhojmë në zbatim të ligjit 139/2015 “Për veteqeverisjen vendore”. Në çdo rast që do të cënohen institucionet,  të gjithë shkelësit do të kallëzohen penalisht”, thuhet në reagimin  Bashkisë Shkodër.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.