Standard.al

Braimllari: Më 30 qershor nuk do të ketë zgjedhje!! Rama nxit dhunë që të zgjasë agoninë e tij…

0

Sekretari i Përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllari, i ftuar në Ditarin e orës 09:00 nga ku u shpreh se më 30 qershor nuk do të ketë zgjedhjet.

“Tashmë për të gjithë shqiptarët është e qartë që nuk ka zgjedhje. I vetmi person që kërkon dhunë është Edi Rama, pasi vetëm kështu zgjat agoninë e tij në politik”, tha Braimllari.

Më tej, ai u shpreh se Edi Rama do të jetë përgjegjës jo vetëm për një proces zgjedhor farsë, por edhe nëse do të ketë dhunë në 30 qershor.

“Institucioni që vendos për zgjedhjet në Shqipëri është Presidenti i Republikës dhe ai e ka marrë vendimin e tij. Personi që do të mbajë përgjegjësi për 30 qershorin, jo vetëm për të krijuar një proces farsë, por edhe nëse do të ketë konflikt do të jetë Edi Rama”, tha Braimllari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.