Standard.al

Basha deklaratë shtypi të jashtëzakonshme në selinë e PD në orën 14.00

0

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha do të dalë në një konferencë shtypi në selinë e PD në orën 14.

Nuk është deklaruar se për çfarë do të flasë por mendohet se temë e deklaratës së tij të jetë vijimi i aksionit opozitar për të ndaluar zgjrdhjet e 30 qershorit.

Gjatë ditë së sotme edhe Këshilli i Europës ka anulluar dërgimin e vëzhguesve me 30 qershor në Tiranë dhe si shkak për këtë ka sjellë sigurinë dhe paqartësinë ligjore të këtyre votimeve të anulluar nga Presidenti i Republikës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.