Standard.al

Video që po çmend rrjetin, Michael Jackson është gjallë…???

0

Rikthehen sërish teoritë konspirative se Michael Jackson është ende gjallë dhe madje ka shkuar në ceremoninë e diplomimit të djalit të tij Prince.

Prince u diplomua këtë muaj në Universitetin Maryland të Loyola, por në një klip të publikuar në rrjetet ociale dëgjohet një zë që shumë fansa besojnë se i përket Michael Jackson.

Në video, Prince mund të shihet duke shkuar për të marrë diplomën e tij në skenë, kur një grua që qëndron pas kameras dëgjohet duke thënë “Atje në të majtë”.

Ajo bën me gisht nga Prince, kur befas dëgjohet një zë burri, fjalët e të cilit nuk kuptohen dot. Por edhe pse nuk kuptohet çfarë ai thotë, shumë fansa janë të bindur se ai është pikërisht Michael Jackson

Kanali i konsp iracionit në “YouTube” i quajtur “BeLIEve” është i bindur se zëri nuk është i askujt tjetër veçse i vetë Jackson.

“Michael Jackson është gjallë, ju mund ta dëgjoni zërin e Michaelit në diplomimin e djalit të tij”, thuhet në klip.

Mbreti i Popit, u nda nga jeta në vitin 2009 nga një mbi dozë e Propofolit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.