Standard.al

Paralajmërimi i fortë, akademiku Fuga: Më 30 qershor rrezikojmë një konflikt social me përmasa të gjera!

0

Akademiku Artan Fuga i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora u shpreh se në 30 qershor i druhet një konflikti social.

Fuga: Të dyja palët politike janë në atë që quhet pasiguri juridike. Sepse mbështetn në dy baza juridike që janë kontradiktore me njera-tjetrën.

Zakonisht thuhet se kjo pasiguri juridike dhe ky paradoks juridik nga pikëpamja sociale sjell konflikt social.

Ne jemi dhe rrezikojmë një konflikt social me përmasa shumë të gjera. Sot unë i qëndroj një ligji që në statistikë dhe shkendca sociale është ligjit i Meet Calfit, i cili thotë në qoftë se supozohet teorikisht një gjë e keqe mund të ndodhë, ajo gjë mund të ndodhë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.