Standard.al

Nisma që po përhapet në rrjetet sociale për zgjedhjet e 30 qershorit: #Edheunë…

0

“#Edheunë”. Kjo është nisma që orët e fundit ëshjtë shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale. Por çfarë kuptimi ka?

I pari ishte regjisori dhe karikaturisti Bujar Kapexhiu i cili deklaroi publikisht se në 30 qershor nuk do të votonte, por do të përpiqej t’i pengonte ato duke pranuar të shkojë në burg.

Më pas atë e kanë përqafuar edhe artistë dhe politikanë të tjetë si aktori Neritan Liçaj, regjisori Robert Budina që u pasua edhe nga ish-ministri i jashëtm Besnik Mustafaj, etj.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.