Standard.al

Vendi drejt përplasjes/ ‘Plas’ në rrjet: Mbajini mend këto fytyra me 30 Qershor…

0

Tre gjyqtarë që kanë perdor për një lojë të pisët ish te burgosurin ordiner Idajet Beqiri per tu vetëemeruar “Gjykate Kushtetuese”, me mendjen e tyre kane siguruar vetingun, por kane harruar se 30 Qershori është përpara.

Dhe çdo përplasje civile siç po paralajmerojnë të gjithë mediat botërore do të kenë kontributor edhe keto tre fytyra. Mbajini mend

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.