Standard.al

Meta konferencë të jashtëzakonshme…

0

Sipas burimeve nga Presidenca, nesër në ora 08:00 kreu i shtetit do të këtë një konferencë shtypi në Presidencë.

Sipas të njetave burime, Konferenca do të këtë si temë vendimin e sotëm të Kolegjit dhe krizën e rëndë politike në të cilen ndodhet vendi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.