Standard.al

Kolegji zgjedhor vendos edhe për tredhjen qenëve të rrugës po ja kërkoi Babloku!!

0

Nënkryetari i LSI Petrit Vasili ka reaguar pas vendimit të Kolegjit zgjedhor për problemin e zgjedhjes pas një kërkese të një aleati të Ramës për çrregjistrim nga marrja pjesë në votimet e 30 Qershorit.

“Babloklokezit e kolegjit zgjedhor ose anetarët e estrades rilindase mund të vendosin pa frikë edhe për tredhjen e qenve të rruges po jua kërkoi Babloku”, shkruan Vasili

Ja postimi i tij i plotë:

Kolegji zgjedhor vendos edhe për tredhjen qenëve të rrugës po ja kërkoi Babloku!!

Babloklokezit e kolegjit zgjedhor ose anetarët e estrades rilindase mund të vendosin pa frikë edhe për tredhjen e qenve të rruges po jua kërkoi Babloku.

Sot dhanë një vendim hiç, zero dhe idiot për ca zgjedhje që nuk ekzistojnë.

Ndaj çdo çeshtje që të keni o njerëz që nga konflikti për riparimin e murit të ëc, dhunën ndaj maceve, tredhjen e qenëve të rrugës etj çojuani këtyre idiotëve se japin vendim këta boll t’jua kerkojë Babloku.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.