Standard.al

“Edhe unë…” Genc Sejko sfidon hapur Ramën: Merrni masa, do pengoj zgjedhjet

0

#Edheune

Kjo fushatë është ka marrë dhenë dhe është iniciuar nga një njeri, artisti Bujar Kapexhiu.

Ky ishte i pari që deklaroi se do të dalë dhe do të pengojë votimet moniste.

Fushata është zgjeruar.

Pas dhjetëra artistëve dhe njerëzve publikë edhe njeriu i memeve Genc Sejko i është bashkuar fushatës.

‘#EdheUne….do bëj çdo përpjekje për të penguar votimet që kanë për qëllim vrasjen e pluralizmit dhe instalimin e diktaturës.

Duke qenë se nuk më pengoni dot që të dal nga Shqipëria, merrni masa që të më pengoni që të hy’, shkruan Genc Sejko.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.