Standard.al

“Edhe unë”/ Artistë, gazetarë e blogerë i bashkohen thirrjes….”Unë do pengoj zgjedhjet, më dënoni dhe mua”

0

I pari ishte artisti Bujar Kapexhiu.

Ai deklaroi se do të dilte dhe do të bllokonte votimet në 30 qershor.

Kapexhiu deklaroi se ishte gati të dënohej, por nuk do të lejonte votime moniste.

Pas tij edhe artisti tjetër, Neritan Liçaj iu bashkua kësaj nisme. Edhe ai deklaroi të njëjtën gjë.

Por pas këtyre reagimeve, lista ka ardhur duke u shtuar.

Gazetari Agim Xhafka shkruan në Facebook se edhe ai nuk do të lejojë zgjedhje në 30 qershor.

‘Më 30 qershor unë do të shkoj në qendrën e votimit. Por do shkoj t’u tregoj të tjerëve që të mos votojnë…

#EdheUnë’, shkruan Xhafka.

Image

Edhe blogeri Olti Curri i është bashkuar kësaj nisme, duke deklaruar se nuk do të lejojë zgjedhje në 30 qershor.

Listat pritet që të shtohet edhe më shumë gjatë orëve në vijim.

 

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.