Standard.al

Takim i sinqertë, po të mos ishte Rilindja, nuk do kishte fermerë kanabisi (VIDEO)

0

 

Takim i Edit me fermerët e kanabisit të Tepelenës dhe Memaliajt në Përmet! Takim i sinqertë që nuk mund të paragjykohet nga askush . Në fund të fundit po të mos ishte Rilindja nuk do të kishte as fermerë kanabisi

 

 

Nga faqa “Qeveriu”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.