Standard.al

‘Shqiptarët kanë veç një rrugë mes vedit’

0

Nga Bujar Nishani.

Shqiptarët i dëgjuan edhe njëherë tjetër banditët më ordinerë të këtij vendi se si:

e kthyen politikën në klubin e vrasësve dhe trafikantëve,

i kthyen zgjedhjet në banketin e xhahilëve injorantë,

e kthyen shtetin në shpellën e mamuthëve,

e shdërruan Qeverinë në një top lecke,

i ngjeshën zhulit të barbarëve papionet e ballos me maska,

i dhuruan penën e Ismail Beut, përçarësit tradhëtar,

i hodhën të zezën e qymyrit imazhit të çdo shqiptari,

i dëbuan në masë shpresëhumburit edhe nga ëndërrat.

Shqiptarët kanë veç një rrugë mes vedit.

Të gjithë të bashkuar përballë lukunisë së barbarëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.