Standard.al

Shkodrani një mesazh Ramës: Pa polici ai dhi*et në brekë, unë i kam sjellë dhe një palë që ti ketë…

0

Në Shkodër sot janë më mijëra forca policore që kanë shkuar të siguruar takimin e Edi Ramës. Prania e policisë ka irrituar qytetarët.

Një prej tyre në një intervistë për një televizion lokal i ka dhuruar kreut të qeverisë një palë brekë. “Po ta lanë këta trupa policore që ka me vete, ai (Rama) dh*het në brekë. Unë i kam sjellë dhe një palë brekë që ti ketë …”,- thotë qytetari.

Prononcimi i qytetarit në Shkodër:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.