Standard.al

“Shkodra në Këmbë!” Berisha: Nderim kryengritësve trima dhe të pamposhtur të Shkodrës

0

Ish-kryeministri, Sali Berisha në rrjetin social facebook ka reaguar me mirenjohje dhe falenderime per protestuesit e Shkodres.

Statusi:

Shkodra ne Kembe!
Nderim kryengritesve trima dhe te pampushtur te Shkodres. Presin si ç’e meriton monstren e pluralizmit.Ju lumte! Rama ik! Fitore!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.